VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Svullen och trött

Har verkligen gått och samlat på mig vätska nu. Fötterna är svullna och runda och fingrarna går nästan inte böja helt. Känner att det är slutet vilket är skönt för jag kommer inte orka gå såhär mycket längre till. Hade liiiite huvudvärk igår men tänkte att jag väntar till idag och ser hur jag mår och tar ställning då istället. Sov till tio och hade nog sovit längre om inte killen hade ringt och väckt mig. Kanske var lika bra att komma för jag var rätt hungrig :) Gjorde Oboy och några limpmackor med ost, tog med mig det och Benji in på rummet och nu ligger vi här och myser. Blir en lugn dag för jag är sjukt trött och vädret gör det ju inte bättre.

Bjuder på några bilder från igår. Hann ju göra mig iordning i lugn och ro innan vi skulle till sös och det var längesen jag sminkade mig och kände att håret och allt var lite extra fint :) Har ju bara gått i mjukisar och så och tänkte om de sätter igång mig vill jag fixa mig en sista gång med magen :)

Så här kommer lite egobilder (med crapig iPhonekvalite) :)

20111123-105146.jpg

20111123-105224.jpg

20111123-105235.jpg


Kommentarer


  1. Benita 23 november, 2011 on 15:37 Svara

    Så FIN mage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna