VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Seg dag och längtan till värmen

DSC01578.jpg

Inte många knopp som görs här hemma. Men har fått höra att det är ok så här i slutet :) Låg i sängen till ett sen masade jag mig upp, slängde in en tvätt, gick en liten runda med Benji och postade ett brev (insåg när jag kom hem att jag hade två till som skulle postas, suck..) och nu har jag precis slurpat i mig en smoothie och ligger i soffan. Högerfoten är mer svullen än vänster och är allmänt seg. Ska prata med mamma när hon vaknar om ett tag och så ska hon få ta mitt blodtryck. Man vill ju inte vänta för länge heller men till fredagmorgon ska man väl kunna stå ut om jag inte börjar må sämre :)

Svägerskan med familj + hennes pappa med familj ska till Thailand i januari och jag är så avis! Jag vill oxå åka tillbaka till mitt paradis! Längtar verkligen efter värmen, maten, människorna och friheten :) Åker nog nästa vinter men skulle såååå gärna vilja åka nu feb/mars.. Kommer att ha annat att fokusera på så det går nog ingen nöd på mig :)

Thailand har verkligen en speciell plats i mitt hjärta och kommer alltid att ha. Från första mötet 2004 som var som en dröm i tre veckor med slutade med en mardröm när tsunamin slog till på vår sista dag. Vi hade turen som överlevde men visst har vi påverkats, mer än vi tror. Jag är mer kontollfreak och hatar när saker inte blir som jag planerat. Vill inte förlora kontrollen över saker för då kanske jag förlorar det. Är allt från papper till saker och händelser. När jag åkte tillbaka 2007 insåg jag hur mycket jag gillade landet. Efter det var jag där med killen 2008 och sen med Åsa 2009 hela december (Åsa stannade två veckor, sen var jag kvar 2 veckor till). Känns som att det är dax att åka tillbaka nu och denna gång kommer jag få visa upp min underbara dotter för våra thailändska vänner :)

KärlekKärlek

Två favoritbilder tagna i Thailand :)


Kommentarer


  1. Han som var jag 24 november, 2011 on 19:06 Svara

    ”Känns som att det är dax att åka tillbaka nu och denna gång kommer jag få visa upp min underbara dotter för våra thailändska vänner”
    Ska ni låta andra passagerare tvingas lyssna på barnaskrik hela resan? Ni kommer väl ihåg vad jobbigt det var när ni åkte utomlands och tvingades höra skrikiga barn. ”Folk med barn bör inte flyga”. Kommer inte ihåg exakt vilka ord som NIckolai (nu bör Niklas kunna lista ut vem jag är hihi) använde när han skrev om den hemska flygupplevelse på Facebook för några år sedan hehe. Lycka till nu med barnafödsel och vi håller tummarna på att det ska gå bra ;).

    • caroline84 24 november, 2011 on 21:54 Svara

      hahaah Vem har sagt att han ska med? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna