VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kan inte sova längre

Mmmmm jaha hmmmm.. Mitt huvud går på högvarv! Bebis snart här och jag får lixsom henne på ”beställning” verkar det som. Jag har ju sett framför mig hur jag går hemma med värkar när det är dax och gör det mesta jobbet hemma, inte gå och vänta på sjukhus.. Måste säga att det känns lite konstigt och jag måste smälta det och komma överens med iden att sättas igång. För det kommer med största sannolikhet att ske denna vecka annars skulle dem inte ha sagt nåt alls.

Jag har ju gissat att hon kommer den 24:e (på torsdag!) sen lång tid tillbaka men då var ju inte igångsättning tanken för att få mitt vad igenom :) kallas det mammainstikt eller vad? Haha

Måste köpa tofflor, amningsbh och en liten tur till Apoteket sen är jag redo för henne.
Ja lite tankar så här på morgonen när man inte kan somna om.
Fortsättning följer..


Kommentarer


  1. Mrs 22 november, 2011 on 09:50 Svara

    Spännande att ni snart får träffa er lilla bebis. Håller tummarna för er.

    • caroline84 22 november, 2011 on 10:37 Svara

      Tack :) Känns konstigt men snart får vi faktiskt träffa henne :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna