VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Inte mogen än

Innan vi skulle vara på sös vid 15 bestämde vi oss för att åka in till Webbhallen på Sveavägen för att köpa en ny kamera. Blev en Canon EOS 60D och nu ska den bara laddas sen kan jag börja leka :) Skönt att ha en nu innan det är dax. Hade fått låna brorsans men skönt att jag hittade en som jag tittat på ett tag.

Och nu till kontrollen. Ctg såg bra ut, ”bara” +2 i protein men med blodtryck som låg på 160/100. Jag och killen kollade på varandra efter att hon mätt det och tänkte att nu kommer jag nog läggas in. Fick träffa en fransk läkare som var skitduktig och tyckte väl att jag lika gärna kunde sättas igång men att han gärna ville känna om livmodertappen var mogen. Det underlättar hela igångsättningen om den är någerlunda mogen på förstföderskor tydligen. Så han ville göra en gynundersökning (jag är inget stort fan av det) och jag frågade om det var med instrument eller bara fingrarna. Eftersom det bara var med fingrarna kände jag att det var ok. Med killen bredvid mig gick det bra även om det var obehagligt. Men det är bara för att jag spänner mig så mycket. Efter ett tag kunde jag slappna av lite mer och andas igenom det och sen var han klar. Tappen var inte helt omogen (!) men inte så pass mogen att han ville lägga in mig redan nu. Så han tyckte vi kunde vänta till fredag, göra en ny undersökning och ta prover för att se hur allt ligger till. Men han tyckte inte att vi skulle vänta så länge till för det är ju dumt att jag ska gå och börja må dåligt när vi vet hur det hela kommer att sluta. Så ännu en gång fick vi åka hem med vår packning :) (vi hade ju inte tagit med oss väskorna in utan dem låg i bilen men ändå)

Så bebis i helgen? Ja jag tror det. Som läkaren sa så är det väl dumt att gå och vänta tills jag börjar må dåligt. Nu ska jag ta det lugnt i två dagar och vila mycket. Inköp av tofflor står på schemat men annars inte mycket annat.

Nu har killen lagat middag, kött, pommes och bea står på menyn. Myyyyyyyys!!

 


Kommentarer


  1. Martina 22 november, 2011 on 20:33 Svara

    OMG! Hur känns det? tänk att ni kanske får ha er lilla till helgen, jag skulle nog inte riktigt fatta. Jag hoppas allt går som planerat och att ni båda mår bra tills och under den ev förlossningen :) KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna