VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Äntligen måndag

Som jag har längtat till idag. Killen har jobbat hela helgen och innan dess jobbade han rätt mycket så vi har inte hunnit umgås så mycket den senaste tiden. Men nu har vi två dagar tillsammans, sen jobbar han två och sen ledig fre-sön :) Och då har jag bokat upp honom! Har några saker kvar på listan som ska fixas och jag kan inte lyfta så han får hjälpa mig. Behöver honom här hemma rent trygghetsmässigt (vet att det låter lite muppigt men alla dessa hormoner bestämmer lixsom just nu) oxå för det kan ju hända närsomhelst så vågar inte släppa iväg honom för långt/länge.

Somnade tidigt igår och tredje gången jag gick upp för att kissa tittade jag på klockan och tänkte att nu är det väl snart morgon. Nej då var den bara 01:15!!! Shit vad besviken jag blev för jag var inte jättetrött.. Sen har jag varit uppe fyra fem gånger till efter det (kissat och haft ont i ryggen) och nu kunde jag inte somna om och det känns helt ok då klockan är nio :) Killen snarkar gott här bredvid och han väcker jag inte i första taget :) Han får sova tills han vaknar..

Kanske ska gå upp och fixa frukost på sängen? :) väntar lite till.. Är så mysigt att vakna upp tillsammans och gosa på morgonen.. Och vi får göra det lite oftare än på bara helger som andra som jobbar mån-fre.. Det är vardagslyx för mig :)

Glömt att visa er myset i soffan för nån kväll sen. Benji är ju aldrig i soffan (han gillar det inte) men ibland gör vi undantag och han gillar att mysa så då går det bra för honom :)

20111121-091436.jpg


Kommentarer


 1. Martina 21 november, 2011 on 12:40 Svara

  Men så mysigt. det är speciellt med hundgos. Man känner sig verkligen älskad när dom gosar, det är liksom äkta!

 2. The Housewife 21 november, 2011 on 13:29 Svara

  Har du oxå märkt att det faktiskt inte verkar vara så många mammor (föräldrar) som är ute med sina barn? Jag får oxå det intrycket och för mig är det en självklarhet då barn behöver frisk luft och stimulansen utifrån (inte bara i hemmet eller dagis). Det är ju inte bara kost och sömn som gör att man växer bra, även friskluft och natur spelar en stor roll i ens barns liv.
  Du kommer att bli en kanon bra mamma!

  Vilken mysig bild förresten, älskar ju hundar!
  Lycka till med magen, snart är allt kissande på nätterna över, hi hi.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna