VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Söndag i lugnets tecken

Killen åkte strax över sju imorse och jag somnade lätt om. Klockan ringde vid nio men det tryckte jag bort och somnade om för att vakna helt slut vid tjugo över tio.. Var tvungen att gå upp så Benji fick komma ut och göra sina behov, mer än så orkade jag inte gå för tillfället. Dock verkar han inte lida så mycket av det för han ligger och sover i hallen :) Jobbigt att vara hund ibland :)

Har ätit frukost, tvättat sängkläderna och nu är det slapp i soffan med lussebullar. Har ett jobbigt ilande mellan benen så det blir lugnt ett tag nu.

Ska lägga upp ”Gissa på bebis”-listan senare för idag är det första datumet som en har gissat på :) Har bara inte fått vikt och längd från min mor så när hon gissat så lägger jag upp den. Och ni som läser får gärna skriva en kommentar och gissa ni med :) Ju fler desto roligare!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna