VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

500:e inlägget

Oj vad man har varit flitig sen i våras då :) Eller ja egentligen är detta det 501: inlägget för jag var ju tvungen att skriva av mig om FK imorse.. Tråkigt att behöva slösa en sån milstolpe på ett ämne som upprör så mycket..

Kul att se att man har en stadig siffra som följer en men det är väl så när man är på slutspurten och folk är nyfikna på när man ska få :) Jag är precis likadan, tycker det är skitkul att följa när folk är nära BF :) Vissa har jag fortsatt att följa, medan andra har blivit ointressanta.Undra hur man själv blir? Det lär jag ju märka på statistiken :)

Haft en bra dag idag (trots att FK gav mig en kass start på dagen) med en tur till golfen och bollkastning till Benjis stora förtjusning. Efter det har det bara varit slapp och soffhäng. Börjar lära mig det här med att ta det lugnt :) Hade så ont i bäckenet igår att jag valde att ta en lugn dag idag för att slippa ha ont idag igen. Och det verkar ha gjort susen för har bara lite ont men inte alls som igår.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna