VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lycka är ett tillstånd, inte ett mål..

Gillade verkligen tanken bakom det (trots att jag hörde det på ”One Three Hill”). Att man kan vara lite nere ibland men det är ok för sen kan man vara lycklig. Det är som att du är hungrig ibland eller trött. Man måste inte vara lycklig hela tiden men man ska inte ha som mål att vara lycklig för då vet du aldrig när du blir det. Ta dagen som den kommer och var lycklig när du känner att du kan vara det.

För vem är det som bestämmer när DU ska vara lycklig? När du har drömbilen, drömhuset eller drömpartnern? Nej ta vara på dina dagar och låt dig vara lycklig för allt möjligt! Att du tränat, att du känner dig älskad, att du vågade göra nåt nytt..

Livet är för kort för att gå och vänta på att BLI lycklig.. Njuta av dagen och vad den har att erbjuda..


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna