VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bästa morgonen med älsklingen!!

Kunde inte ha fått en bättre start på dagen. Mys med älsklingen i lugn och ro, frukost och nu väntar jag på att få mina fötter ompysslade. Ska bli så skönt att få bli ompysslad en sista gång, för jag tror inte att jag kommer hinna nån mer gång innan hon kommer. Går jag över tiden ska jag nog unna mig en gång till men hoppas att hon kommer som beräknat :)

20111116-101813.jpg


Kommentarer


 1. Martina 16 november, 2011 on 11:27 Svara

  Gud så härligt :) det fins inget bättre än att lulla runt på morgonen och ta det lungt och äta massa frukost! När är det beräknat? Nästa vecka? Så spännande ju! :) Kram!

  • caroline84 16 november, 2011 on 13:19 Svara

   Var riktigt mysigt faktiskt :)
   Beräknad till den 28 nov så 12 dagar till BF!! Helt sjukt vad det är nära nu :)
   Får se om jag hinner julpynta till första advent :) Fick ok av mamma och killen att börja lite innan ahahahhaa

 2. martina 16 november, 2011 on 13:34 Svara

  härligt det där såg ut! :) och spännande med bf snart! längtar så till feb då vår lilla bebis kommer!!

  • caroline84 16 november, 2011 on 13:41 Svara

   Det var riktigt skönt!!! Precis vad mina fötter behövde :)
   Ja nu är det nära och jag vill bara att hon ska komma nu!! Februari är inte långt bort, kommer gå snabbare än du tror. Det gjorde hösten för mig iaf :)

 3. Martina 16 november, 2011 on 14:38 Svara

  Ja för fasen, till första advent är det julpyntat hemma hos oss! Det är roligare att ha pyntat innan jul än att ha kvar det länge efter :) Man ska njuuuta med gjögg o lussebulle och det är så roligt att pynta och göra fint, freak som jag är när det gäller jul, guud hoppas bebisen kommer snart då :) längtar efter vår!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna