VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Virrpanna och installatör

Underbar dag man vaknade till. Tog jag sovmorgon men väcktes av att installatören från Viasat undrade om han kunde komma redan nu på förmiddagen. Ja absolut, sa jag (för det är ju skönt att ha det gjort så slipper jag passa tid senare).  Så nu är han här sen en timme tillbaka och har väl kommit hälften tror jag :) Vilken tid det tar! Jaja jag ska inte klaga snart har jag ju mina kanaler 😀

Apropå att sova, shit vad jag har börjat sova länge nuförtiden.. Är väl för att man vaknar flera gånger per natt, för toabesök eller ändring av sovställning, men ändå. Känner ju att jag behöver det så det är väl bara att lyssna på kroppen och lyda :) Har aldrig varit nån långsovare, blir väl så när man har hund, men visst är det skönt att ligga och dra sig nån gång ibland :) Gäller väl att ta vara på all sömn man kan få nu och sen när hon är här.

Virrpanna är vad man är oxå! Igår var vi ju ute på Ljusterö och svägerskan klippte mig. Hon bar på lillskiten så jag fick ansvaret att låsa efter oss, vilket jag oxå gjorde. Idag får jag ett SMS: ”Råkade du få med dig nycklarna till salongen hem eller la du dem här nånstans?” Vad tror ni? Jo det är väl klart att dem låg i  min jackficka!! Blir så trött på mig själv. Det är nämligen mer en regel än ett undantag att vi glömmer nåt hos dem när vi varit där. Vi har glömt allt från våra egna nycklar, hundhalsband, pengar och igår lyckades killen glömma jackan. Som jag retade honom tills jag fick sms:et idag då :) Tur att det är så nära :) NOT!!

Lägger upp magbilder lite senare, vill ju inte ta bilder nu när installatören springer omkring :)

(By the way, såg att min klocka här på bloggen gick en timme före (?). Har ändrat nu men trodde nog att den ändrades automatiskt med vintertiden, tydligen inte.)

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna