VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Söndag och fars dag

Smart man var som drack en en och en halv flaska vatten igår innan sängdags 🙂 Toalettbesök hela natten.. Och med en rygg som är rätt mör och likaså bäckenet.. Och sen såg jag att brorsan inte kommit hem under natten (jag vet jag är lite nojig) och på det så läste jag om två killar i tjugo-års åldern som blivit knivskurna i Tyresö!! Ja ni kan ju fatta min oro! Skickade sms och fick svar att han var hos en polare.. Hur ska det bli när mina egna barn växer upp sen? Kommer ju ständigt att gå runt och vara orolig i resten av mitt liv!!

Snart bär det av till golfen igen för en tur med prinsen. Den utflyttade brorsan ska hjälpa mig att fylla på luft i vinterdäcken (är inte så smidig nuförtiden) och sen får Benji vara hemma när jag åker iväg. Mamma går upp vid fyra så tills dess klarar han sig gott och väl 🙂

Ska svänga förbi min bästa Dani på en fika, hämta upp skötbordet och sen vidare ut till Ljusterö för klippning och mys. Snackades om ev tacos till middag där ute så vi får väl se hur vi gör. Killen har tjatat om tacos hur länge som helst nu så han får bestämma..

Nej, dax att göra sig iordning och rulla iväg..

Ha en grym dag!!


Kommentarer


  1. snigelpickan 13 november, 2011 on 14:38 Svara

    Haha, brukar oxå göra det där misstaget med att dricka massa vatten..

  2. jaana 13 november, 2011 on 23:42 Svara

    För några år sen så kommer jag ihåg att en viss person sa”Mamma du behööver inte vara orolig, jag klarar mig” …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna