VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Äntligen sängen och mannen ligger bredvid

Blir inte mycket mer bilåkning nu sista tiden för min del.. Kroppen orkar inte riktigt det känner jag. Hade turen att killen körde hem men då satt jag med sammandragningar och ryggont :( Japp kroppen börjar förbereda sig inför kommande uppdrag. Jag är så sjukt nyfiken på hur värkarna kommer att kännas och hur jag vet när det är dax. Jag har ju förstått att jag kommer fatta när det är dax och så men är sjukt nyfiken på känslan.

Tänkte vad skönt att killen är hemma igen så kan vi mysa och ta det lugnt men glömde bort att han nu jobbar i två dagar :( men skönt att ha honom bredvid mig här i sängen iaf :)
Sover så konstigt när han är borta. Lägger mig väldigt sent, typ efter midnatt, tar lång tid att somna och saknar hans andetag (dock inte snarkningarna).. Fick den right back at u av killen: ”Saknade inte dina snarkningar och rullade inte in mot mitten av sängen, helgen var rätt skön faktiskt!”

Fick se bröllopsbilderna hemma hos Dani när jag var förbi och shit vad roligt det var!! Hon var sjukt vacker och bilderna blev jättefina!! Finns några riktiga guldkorn och sen en massa på mig och mitt bölande :) hahaha
När vi skulle ta korten utomhus innan ceremonin fick jag nåt skit i ögat och de tårades upp och vart alldeles röda.. Fick avbryta flera gånger för att torka ”tårarna” och försöka hitta skräpet i ögat utan framgång.. På det så började det att regna!! Herregud säger jag :)
Sen spelade och sjöng dem ”Utan dina andetag” (jag är inget fan alls av Kent!) i kyrkan och texten (som fick en helt ny innebörd för mig) blandat med gravidhormoner gjorde ju att tårarna bara rann! Så i bakgrunden på de flesta bilderna ser man en rödögd, halvknubbig blondin som försöker smälta in :) Hade verkligen behövt lite alkohol den dagen :) haha

Nej nu orkar inte ögonen hålla sig öppna längre.. Ny vecka imorn och går in i vecka 39 då!!! Helt sjukt!! Har gått 38 fulla veckor! Hon kan verkligen komma närsomhelst!

Godnatt på er!!


Kommentarer


 1. Daniella 14 november, 2011 on 08:19 Svara

  Gumman du va strålande vacker!!

  • caroline84 14 november, 2011 on 11:27 Svara

   Tack fina!!

 2. lillal 14 november, 2011 on 10:01 Svara

  Inga magbilder?! 😉 Min son kom i v38+1 så snart snart…när du minst anar det :) Jag lade mig rutn 23 på kvällen och kände INGET 6.43 morgonen därpå är han född….så det är verkligen när man minst anar det 😉 Runt 3 tiden började mina värkar. Lycka till!!!

  • caroline84 14 november, 2011 on 11:26 Svara

   Jo då magbilderna kommer upp under dagen :) Ja tänk om hon kommer denna vecka!? Helt sjukt att det är så nära nu :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna