VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vilken dag!!

Hela dagen har varit helt perfekt! Fick ju sovmorgon och tog sen en promenad med Benji på golfen och sen har jag bara tagit det lugnt. Mina andra lillebror kom förbi samtidigt som mamma skulle gå upp så vi satt i vardagsrummet och snackade lite. Ringde älsklingen en sväng och fick då prata med busungen som han satt barnvakt till. Det var grävmaskinen hit och dumpern dit. Han är helt såld på maskiner då hans far jobbar med det. Roligt att prata med en 2,5-åring som KAN prata själv (han tog telefonen från killen och sa ”Jag kan prata”) och som repeterar samma saker hela tiden :) Gullunge!!! Imorn får jag träffa honom och hans glada lillebror igen :)

Skulle sen åka och handla lite snacks med brorsan men hittade inte min plånbok. Sprang runt och letade ÖVERALLT men den fanns inte nånstans!! Paniken steg då jag aldrig tappat min plånbok och har stenkoll på viktiga saker. Letade överallt IGEN men den var helt borta!! Åkte tillbaka till affären där jag var sist med den men de hade inte fått in nån. Hem igen och tokletade överallt för tredje och fjärde gången.. Känner hur tårarna börjar komma och jag ryter till alla som pratar med mig (och inte för att jag var sur på dem utan jag var sååååå arg på mig själv hur jag kan vara så slarvig!!) Ringer killen och bölar och han försöker trösta med att det är ju bara kort. ”Spärra dem och sen får du nya hem”, säger han tröstande och pedagogiskt. ”Men jag hade ju en 500-lapp där i oxå”, snyftar jag.. ”Men det är väl inte hela världen?” försöker han igen.. Nej det är väl inte det om man tänker efter.. Suck och stön.. Sakta börjar jag inse att jag har slarvat bort, den så ringer Nordea och spärrar de båda korten. Pratar med mamma om körkortet och inser att jag kommer att få ta en ny bild till kortet! Kul att göra det när man är höggravid och +20 kilo :) Fan det är väl klart att det ska hända mig!!

Så ringer telefonen och på displayen står det ett mobilnummer. Jag hajar till direkt och tänker det måste vara nån som hittat min plånbok. OCH DET VAR DET!!!!!! En snäll man hade hittat den på parkeringen vid affären :) Klumpiga mig att tappa den men jag blev sååååå glad. Som tur var hade inte mamma åkt till jobbet än så hon körde mig fram och tillbaka för att hämta den. Han fick lite choklad och jag tackade honom säkert 15 gånger :) Åhh snacka om att det finns bra människor därute! Och 500-lappen var kvar :)

Så från att ha haft en perfekt dag, till att kvällen var rena skiten, till att avslutas på ett strålande sätt var helt oväntat! Nu ska jag snart gå sista med prinsen och sen sova för imorn står det äventyr på schemat. Ska se om jag orkar åka förbi min bästa Dani på en fika innan jag åker ut till Ljusterö och hämtar hem killen. Svägerskan ska klippa mig oxå, riktigt behövligt kan jag säga..

Godnatt på er!!


Kommentarer


 1. Martina 13 november, 2011 on 09:38 Svara

  Åh men gud man får ju panik!! Jag glömde min på biltaket en gång, men hon som hittade den kände igen mamma o pappa så hon lämnade den hos dom.
  Men fyy jag har inte tänkt att de skulle va folkskit han åt, men det är det väl såklart.. åh nu blev det ÄNNU äckligare, ja, jag fattar inte hur faan man kan sätta sig sådär i naturen, efter en väg också!? åh nästan så ja ska tvåla han i munnen igen.. usch!

  • caroline84 13 november, 2011 on 10:45 Svara

   Ja jag kan ju säga att jag är glad att jag slapp göra nytt körkort med detta face :)
   Behöver inte vara människobajs men de äter inte andra hundars bajs, rådjurslortar är ju fasta och väldigt mörka så om det var brunt och luktade skit skulle jag gissa på människobajs tyvärr.. Man brukar känna det ganska tydligt tyvärr :( Du får köpa tandborste och tandkräm, är bra även om det inte ätit skit :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna