VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mys lördag

Sovit ok inatt men gick och la mig efter ett. Blir så när man sover två timmar mitt på dagen :) Men kroppen säger vad den behöver nuförtiden och jag lyssnar.. Vaknade flera gånger under morgonen men var för trött för att gå upp. Vid kvart över tio (sover aldrig så länge nuförtiden!) masade jag mig upp och hittade en lapp från mamma (som jobbat natt och nu ligger och sover) ”Varit ute med Benji på en 45 min prommis”. Guld värt!!!! Åhh vad glad jag blev för det innebär en lugn start på dagen och jag behöver inte känna mig dum som inte kan gå nån längre promenad med honom. Nu klarar han sig några timmar och så kan vi ta en myspromenad i vår egen takt lite senare :)

Gjorde mig en mysfrukost med mannagrynsgröt

20111112-111328.jpg

och nu är jag sådär härligt mätt och ska ta mig en kopp kaffe i lugn och ro..

Perfekt start på denna lördag!!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna