VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fredagkväll

Vaknade nu :) Det var en skön vila på lite över två timmar.. Behövlig om inte annat.

Åkte som sagt tidigt imorse till Ljusterö och möttes av en nyvaken busunge som man fick en stor kram av. Myyys! Sen satte vi oss och åt lite frukost och snackade jag och svägerskan. Mysigt med en annan typ av morgon än man är van vid. Hade mer än gärna sovit över men som sagt gästsängen funkar inte med min rygg för tillfället och har lite saker jag vill fixa här hemma i helgen.

Åkte en sväng till Alex medan jag ändå var på norra sidan (tur att man har lite vänner som är mammalediga) för nu kommer jag nog inte orka åka så mycket mer. Åt lunch och sen vidare hem med ett litet stopp i Farsta centrum för garn. Sen var jag ett vrak kan jag säga. Fyfan vad trött min kropp var!! Magen var spänd, ryggen värkte och bäckenet orkade knappt lyfta benen för att köra sista biten hem för det var så mört. Så vilan var riktigt skön som sagt och nu ska det lagas lasagne :) Från scratch! Sen blir jag själv hela kvällen.. Killen är ju som sagt på Ljusterö, mamma ska jobba och lillebror ska oxå iväg.. Kolla lite tv och promma prinsen.. Perfekt lugn kväll.


Kommentarer


  1. Maddy 11 november, 2011 on 21:08 Svara

    BabyBay sängen var ju skit fiffig ju! Aldrig sett förrut. Hade definitivt köpt en om jag inte redan hade både spjälsäng och vagga.. Ja men en sån skulle man ju haft altså. Faan också, du får inte visa sånna grejer så här sent. 😉 haha, nej då. Ja men har du en sån behöver du kanske inte nån sån liten ”madrass-med-sarger” som jag och din vän bloggat om.
    Mys riktigt med Benji-prinsen ikväll nu när ni är själva. 😉 Kram!

    • caroline84 11 november, 2011 on 21:59 Svara

      Vad synd att du inte såg babybay sängen förrän nu :( skrev om den i augusti/september tror jag.. Fick tipset från en annan kompis just för att mna ska slippa gå upp och hämta ur sängen på natten om man ska amma. Nu kan man bara sträcka sig och dra till sig henne typ :) Och få plats i sängen :) Men kommer ju bara komma ha den i några månader sen köper vi en spjälsäng..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna