VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Torsdag

Full fart nu på sluttampen känns det som. Ingen lugn stund bara för att vi går och väntar här inte. Efter bankbesök och storhandling väntade mätning av blodtrycket hos bm. 138/85 så väl godkänt. Mamma mäter blodtrycket på söndag och sen på torsdagen ska jag tillbaka till bm på mätning av magen och allt annat.

Killen ska jobba hela helgen ute på Ljusterö hos sin bror. Jag hade oxå velat åka ut och stanna nån natt men kan inte då gästsängen är för mjuk för min rygg just nu. Så jag åker med honom imorn dit tidigt (för att slippa morgontrafiken) och stannar ett tag för att sen åka hem igen :) Vi har ju nya vinterdäck oxå som vi sätter på ikväll för de behöver köras in en längre sträcka (så dubbarna sätter sig) så blir två flugor i en smäll. Kommer ju inte åka nån längre sträcka sen innan halka och bebis kommer så lika bra att passa på. Sen åker jag ut på söndagen igen för att hämta hem honom och bli klippt av svägerskan. Ska även hämta upp ett skötbord som en tjej på jobbet ville bli av med. Tackar och bokar och tar gärna emot :)

Mamma tog Benji på en långis och sen blev det städning och lite röjning så nu ska vi inte göra nåt mer idag. Middagen står på spisen och klockan åtta är det Robinsonfinalen som vi ska bänka oss framför!!

Ha en trevlig kväll därute i dimman!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna