VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fixardag med mamma

Sov länge idag men var upp några gånger under natten. Ont i ryggen och hittade ingen skön ställning. Bara att bita ihop sista tiden nu och jag har ju inget jobb jag ska upp till så jag kan ju sova under dagarna om jag är trött.

Ska åka med mamma och morfar till banken och sen Ica Maxi. Skönt att få handla lite och köper nog på mig blöjor och tvättservetter nu. Mamma ska ta en långpromenad med Benji sen när vi kommer hem så vi får se vad jag hittar på. Antingen tar jag det bara lugnt eller så åker jag och fikar hos nån av mina vänner som är mammalediga. Gäller ju att passa på att träffa dem nu innan man blir för trött för att åka nånstans.

Bjuder på en bild på prinsen från igår när han tyckte att han väntat såååååå länge på att vi skulle gå ut..

20111110-102945.jpg

Han är rätt rolig den där gula saken :) Hans nya uppgift här hemma är att lämna och hämta saker. Mamma skickar DN från sovrummet till mig i köket och så får han en godis för det.. Eller så får han ”städa efter sig” dvs plocka i alla sina gosedjur i sin korg. Det gäller att hålla honom stimulerad nu för han märker nog att nåt är på gång.

20111110-102956.jpg

Ha en grym dag!!


Kommentarer


  1. The Housewife 11 november, 2011 on 13:20 Svara

    Hi hi vilken söt vovve

    • caroline84 11 november, 2011 on 14:46 Svara

      Ja han är rätt söt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna