VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Viasat Digital-Tv

Måste ta en sväng förbi och hämta upp ett paket från Viasat. Fick avin till mobilen igår och hämtade upp det. När vi kommer hem inser vi att det bara är ETT kit och vi hade ju beställt tvilling-abonnemang. Suck ska man behöva ringa om det oxå (känns som att jag bara suttit i telefon hela hösten).. Går in på mobilen och tittar på avin och ser då att de skickat TVÅ likadana sms med OLIKA ordernummer så det fanns TVÅ paket att hämta ut men jag tittade bara på det sista sms:et… Ja ja skönt att det ligger där och väntar och jag slapp ringa kan jag säga. Installatören kommer på måndag och installerar hela kitet.

Ska bli riktigt skönt att få lite fler kanaler. Just nu har vi bara 1, 2, 4, 6 och kunskapskanalen, vilket är grundutbudet som alla kan få i villa. Har varit både skönt och jobbigt att inte kunna kolla på sina favoritprogram. Fått tid över till annat som har behövt göras men saknar att titta på mina serier :) Vissa kan man ju titta på respektive hemsida men de amerikanske inköpta serierna (Våsa bästa år, DH, Greys) visas inte där eller så kostar det.

I tre månader kommer vi få prova på deras guld-paket gratis så då kommer vi att ha en massa kanaler :) Jag älskar ju att titta på TV!!! Min stora passion här i livet kan man säga. Inte för att jag kommer kunna kolla så mycket nu när liltjejen kommer men kul att prova på och att få lite andra kanaler. Killen får sina älskade sportkanaler som han längtat efter ett bra tag. Vi tänkte beställa det till lägenheten, men när vi bestämde oss för att sälja var det ju ingen ide att beställa det. Men nu så :) Och det spelar ingen roll hur länge vi bor här för skulle vi flytta i vår kan vi ta med oss parabolen och hela kitet.. Det tycker jag är bra!! Om vi skulle ha tagit det via bredbandet, skulle vi bara kunna välja Telia (då det är det som är draget hit), och eftersom min pappa står på abonnemanget måste det stå på honom och det vill jag inte. Och det blir en bindningstid på 18 månader som är bundet till just detta abonnemang! Så om vi flyttar i höst skulle digital-tv bli kvar här ochvi skulle få pynta för det fast vi inte kan utnyttja det!! Och det är ju vi som vill ha det inte mamma, pappa eller brorsan. Så de skulle få gratiskanaler i 18 månader och vi ingenting! Ja ni fattar..

Så när jag ringde Viasat (var rätt trött på att ringa runt och kolla upp vad vi kunde få hos olika företag) förväntade jag mig inte så mycket. Innan dess hade jag skrivit ner mitt nummer på hemsidan om att jag ville bli uppringd men orkade inte vänta (ni vet mitt tålamod) och jag fick prata med en bra kille på kundtjänst som förklarade allt för mig. Vi kom överens om att han skulle ringa upp mig senare efter att jag pratat med killen (så slapp jag berätta allt för en ny försäljare). I väntan på att han skall ringa tar jag en promenad runt kvarteret med Benji och då ringer telefonen. Då är det en tjej som ringer från Viasats huvudkontor efter att jag skrivit in mitt nummer på hemsidan. Jag har redan fått hjälp, säger jag, har en försäljare som ska ringa upp mig strax så jag slipper ta allt igen. Men tack för att du ringde upp. Ok, säger hon och vi lägger på. När jag är precis utanför huset ringer det igen och det är samma tjej.

-Jag hittar inte att du pratat med en försäljare här hos oss, säger hon.

-Nehe men jag pratade med en kille och han kommer ringa upp mig snart så jag kan avsluta min beställning. Han vet precis vad jag vill beställa men har inte registrerat det för jag skulle prata med min kille så det det kanske är därför som ni inte ser det, försöker jag förklara.

– Men ringde du till huvudkontoret eller kundtjänst? frågar hon.

– Kundtjänst tror jag, säger jag.

-Ahh men då är det därför. Vad erbjöd han dig för rabatter? fortsätter hon och nu undrar jag vad hon är ute efter. Tyckte ju att det skulle bli så skönt att bara säga ”Vi beställer det” till killen på kundtjänst och slippa allt det hon nu frågade om (har lite svårt för försäljare) men kunde nånstans känna att jag skulle fortsätta lyssna på henne. Berättade vad han hade erbjudit oss och då insåg jag att han var bara en kundtjänstkille, som hjälpte dem som ringde in, medan hon var säljare och kunde ge erbjudanden som man inte kunde tacka nej till :) Och vilken tur att jag lyssnade på henne för nu fick vi en massa saker på köpet, gratis HD-box till de båda tv-apparaterna, gratis installation och startavgift och lite andra saker oxå. Det enda som jag inte gillade var att de vill att man spelar in ett muntligt avtal på en gång och sånt är jag lite emot. Vill gärna läsa vad jag godkänner men jag var noga med att fråga henne om dolda avgifter och så och tänkte att jag har ju inte hört nån som blivit lurad av Viasat (killens bror har det bla) på grova dolda saker så jag gick med på det.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna