VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Inte riktigt som jag tänkt mig

Fy fan vad dåligt jag mår!! Ända sen vi var hos BM har jag haft ett antal sammandragningar (alla har inte varit stora och jobbiga) och då en rätt stor när vi skulle in på Ikea. Det tryckte neråt som jag aldrig känt förut och killen kör klassikern ”- Kan vi inte gå in iaf så slipper vi stå här på parkeringen och frysa?” ”-Du tror inte att jag skulle röra på mig om jag kunde? Tycker inte det är så himla varmt och skönt heller här ute men jag kommer ingenstans”, sa jag med pedagogisk ton” Han fattade vinken..

Vi gick upp och käkade (blev proppmätta såklart) och sen ner till bottenvåningen på en gång för att plocka på oss de få grejer vi skulle ha. Allt gick fint med lite vilostopp och så. Svängde in på affären här hemma för att hämta ut paketet, från Viasat som vi glömde igår, och det är då det börjar. Världens magont!! Kunde inte avgöra om det var sammandragning, tarmarna eller en kombination av de båda men ont gjorde det! Skulle egentligen svängt in och handlat men jag dirigerade killen att köra hem så fort han kunde för jag visste inte om jag behövde sätta mig på toan. Han racar hem medan jag sitter bredvid och andas som att jag skulle föda :) Gjorde så fruktansvärt ont så jag tror att det var en kombination, för även om det var maten som var dålig på Ikea kan det inte ha resulterat i sån smärta! In på toan och ja min stackars mage kommer nog inte tänka tanken på att äta där igen på ett tag.

Nu ligger jag i sängen och är totalt slut som artist och ska inte göra nåt mer på hela kvällen. Planen var ev att åka hem till Bella och kolla DH men inte om jag känner så här. Har tagit ett tag att skriva detta då kraften och toalettbesöken har kommit emellan så nu avslutar jag med att säga godnatt och magbilderna lägger jag upp imorn med lite mer om BM-besöket.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna