VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Seg måndagskväll

Somnade en sväng på eftermiddagen och vaknade av att killen undrade om jag ville fortsätta sova eller om jag ville ha middag. Dumt att sova för länge, så man inte kan sova på natten, så jag pallade mig upp och la mig i soffan medan älsklingen gjorde pannkakor!! Det var ett tag sen och var helt perfekt! Han gör goda pannkakor min man :)

20111107-202426.jpg

Nu blir det film i sängen och sen förhoppningsvis en god natts sömn. Imorn har vi ingen tid att passa på morgonen så ska sova så länge jag vill (känner jag den här lilla tjejen i magen blir det väl ingen längre sovmorgon men man kan ju alltid hoppas :) )


Kommentarer


  1. The Housewife 7 november, 2011 on 22:12 Svara

    Tack så mycket, det värmer.

    Trevlig måndagkväll.

  2. Martina 8 november, 2011 on 09:14 Svara

    Åh vad mysigt, pannkakor är så gott! Va roligt att läsa att du har svårt att sova när lillan busar i din mage, i morse var första morgonen jag inte kunde somna om sisådär halv 4 på morognen för att busen levde om som tusan! har inte störts så mycket av det förr :) det börjas väl nu. :)

    Kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna