VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Organisera, köpa, fixa..

Vill få lite saker klart nu inför lillmyrans ankomst så förutom sakerna jag beställde från jollyroom gjorde jag även en lista på Ikea. Smidigt att man kan göra en önskelista och skicka till sin mail så man inte glömmer nåt. Där har man ju de rätta måtten och namnen så man inte tar fel.

Vi ska prova att sätta in bilstolen i bilen idag så det är klart och jag ska packa förlossningsväskan i veckan tror jag. Nu har jag ju tvättat hennes kläder så det är bara att välja vad som ska med. Mössan som jag hade när jag åkte hem från BB ska jag ha med, dressen och filten som mamma stickat och sen några favoriter bland de inköpta kläderna.

Blöjor och tvättlappar ska köpas på nästa storhandling samt en sväng till apoteket och bunkra upp med salva, febertemp (som man mäter i örat tror jag att det blir) och annat smått. Är det nån som sitter på en bra lista som man kan få tips ifrån?

Svärmor ringde idag och frågade hur jag mådde. Jag sa att jag kände mig lite delad. Delvis så känns det som att hon kan komma närsomhelst men ändå har man vant sig att gå runt med denna extra vikt och krämpor och vaddå ska jag föda om typ en månad? Nej jag kan nog gå så här 2 månader till :) Känns liksom inte som slutet fast man vet om det och längtar efter att hon skall komma. Konstig känsla. Fick förklara för killen igår att jag måste ha vissa saker klara innan hon kommer och att han måste hjälpa mig för jag kommer inte orka själv. Som att åka till Ikea eller sätta ihop vissa saker. Han tycker väl att jag är lite hysterisk och att det är lång tid kvar tills hon kommer men jag stod på mig och sa att nästa vecka kanske min energi är borta och då kommer jag bli deppig at jag inte fixade det tidigare. Och då kommer DU få åka och köpa och fixa och det tror jag inte att du vill. Så imorn blir nog en fixardag om jag får bestämma :)


Kommentarer


 1. Alex 7 november, 2011 on 20:18 Svara

  Jag och Vicco gjorde en lista på allt vi tyckte vad bra eller nödvändigt att ha till en liten:) fråga Emelie om den!

  Kramar!

  • caroline84 7 november, 2011 on 20:42 Svara

   Åhh det ska jag göra!!

 2. Mrs 8 november, 2011 on 15:07 Svara

  Här är listan vi handlade efter till Hugos födelse

  • Babyskydd
  • Barnvagn
  • Åkpåse
  • Regnskydd
  • Skötväska
  • Täcke
  • Kudde
  • Filtar
  • Plastad frotte
  • Lakan
  • Spjälsäng
  • Madrass
  • Spjälskydd
  • Skötbord
  • Skötunderlägg
  • Klädsel till skötunderlägg
  • Tvättlappar
  • Våtservetter
  • Blöjor
  • Frottelappar från IKEA
  • Barnolja
  • Badlakan
  • Amnings BH
  • Amningsinlägg
  • Bindor
  • Bröstvårtssalva

  • caroline84 8 november, 2011 on 16:45 Svara

   Åhh vad bra, tack!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna