VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Måndagmorgon

Täcke

Vilken trist och mulen dag man vaknar upp till då.. Killen ligger fortfarande och sover efter en lång jobbhelg med en förkylning som han dragit på sig oxå. Och jag fick gå upp för att släppa in kakelkillarna, som kommer snart hoppas jag, för sista fogningen och finputsning. Sen ska allt porslin installeras och vattnet sättas i rullning och sen är det klart!! Fy fan vad skönt det ska bli! Slippa gå upp och passa tid för byggare och kunna ta sovmorgon :) Behövs nu kan jag säga.

Varje söndag läser vi i gravidappen om vad som komma skall för veckan för bebis, mig och pappan. Igår stod det att nu kan bebis komma närsomhelst!! Lite saker som fortfarande inte är klart så idag ska det surfas på nätet och jag tittade runt lite redan igårkväll efter några saker. Letade efter ett mindre täcke, då det jag fick av min vän Johanna passar till spjälsäng och vi har ju vår babybay

 nu i början som är mindre, och då oxå om det finns bra alternativ till sängkläder så man inte måste sy om de man köper. Vill ju att det ska passa och vara smidigt om man säger så. Så jag gick in på Jollyroom.se (konstigt att jag inte tittat in där tidigare men det finns ju så många sidor så det var väl bara en tidsfråga) och jag är frälst!! Dem har ju massor av det som jag letat efter!

Hittade täcket

påslakanset (som tillhör det täcket)

och mycket annat smått och gott!! De har hur mycket fint som helst och här ska det beställas kan jag säga.

Orkar inte åka runt och leta i olika affärer och handlar man för över 1000 kr får man det fraktfritt :) Plus att de verkar ha snabb leverans (får väl se när jag beställt) vilket är ett måste för mig som inte har nåt tålamod :) hahahaha

Nej nu ska jag skriva en beställningslista til Ikea och titta runt på jollyroom och beställa det jag behöver :) Trots grå måndag och svullna händer och fötter ska nog denna dag kunna passera.

Ha en bra dag!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna