VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Söndagsslapp

Inte sovit bra inatt och vaknade flera gånger. Antingen av att jag svettades, var kissnödig, ont i bäckenet/ryggen eller att hon bökade runt.. På det så skulle jag hämta mamma på morgonen (eftersom jag ville ha hennes bil hemma igår ifall det skulle vara nåt och jag behövde åka iväg) så klockan var ställd och det var bara att palla sig upp när den ringde.

Glömde ju skriva varför det gick åt skogen när jag skulle köra mammas bil sist. Jag använde ju fel fot!! I automat använder man ju bara högerfoten men jag är ju så van att använda vänstern till kopplingen så jag fick för mig att vänstern skulle användas till bromsen och höger till gasen. Ja då förstår ni vilken tvärnit det blev när jag tryckte ner bromsen som jag trycker ner kopplingen (!). Men nu när jag hämtade mamma använde jag bara högern och ja det gick ju betydligt mycket bättre :) hahahhaah man lär sig nånting nytt varje dag :)

Idag blir det lugnt igen. Har lite sammandragningar och ryggen är lite mör så kanske ska tvätta lillmyrans kläder idag och förbereda inför det. Har ju en byrå som står och väntar på hennes saker. Har inte hittat några sängkläder som jag gillar än men har ett satinlakan som jag köpte som var för litet för vår säng (köpte fel storlek), så funderar på att sy om det till ett set sängkläder :) Ska se om jag kan få hjälp av farmor som är expert påatt sy men skulle vilja göra det själv. Så hon kan få hjälpa mig lite grann och jag kanske kan få låna hennes symaskin. Mamma har en inne i sitt rum men hon har gått och lagt sig nu (efter att ha jobbat natt) och jag kommer inte riktigt ihåg hur man ställer in, sätter tråden mm. Tur att man har farmor nära. Hon sydde en massa kläder till oss när vi var små och jag sk visa nån gång (de hänger inne i mammas sovrum) för det är riktigt fina :)

Lite soffmys sen en prommis med prinsen och ev kommer kakelkillen och fogar idag. Han skulle inte komma före 10 ifall han kommer annars blir det imorn.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna