VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sovmorgon!!

Sover inte så bra nuförtiden men denna natt var den bästa på länge! Och jag tog sovmorgon!! Vaknade vid halv tio när klockan ringde (hade satt den för jag vill inte sova fööör länge) och låg och drog mig nån minut innan magen gjorde sig hörd om att den ville bli påfylld. Upp och möttes av en glad Benji som fick gå ut på baksidan för en liten kiss medan jag gjorde en efterlängtad frukost: Avokado och kalkonpålägg på lingongrova med chai-the! Smaskens och nyttigt för den delen!

Ska snart ta en promenad med Benji och sen får vi se vad som händer idag. Är svullen om både händer och fötter (nästan lite bortdomningar) så blir ingen långis men ska kasta lite boll (om fingrarna tillåter) och köra lite hjärngympa med honom :) Han älskar ju att få jobba för belöning så slut i huvudet ska han nog bli. Lite godissök oxå kanske? :) Ja jag får nog ta fram min kreativa sida och tänka hund för att få fram lite roliga övningar.

Nån som har några tips på lite ovanliga, roliga övningar för hund? Nåt ni själva brukar göra med er hund..

 Är det idag som de små monstrena kommer och knackar på dörren förresten?? Har ju inget godis hemma.. Måste kanske handla men då får de snabba sig för annars försvinner det snabbare än kvickt :) Känner på mig att jag kommer få några bus isåfall :)

Ha en grymt läskig dag!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna