VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Svullen

Gick för att väga mig på mammas våg men den visade att jag isåfall skulle ha gått ner 3 kilo så jag gick in till farmor och den visade att jag skulle gått ner 2,5. Det bästa vore ju om jag hittade min våg så jag får rätt riktmärke på vad jag väger för alla vågar kan visa olika och min egen vet jag ju om jag gått upp eller ner. Så ska ta en sväng ut i containern och se vart jag lagt den. För tyvärr har jag glömt bort det.

Hittade vågen men där visade den samma vikt som tidiagare,skönt det iaf. Ringer spec.MVC nu för att höra vad dem säger om svullnaden men de svarar inte. Sitter i högläge med fötterna och ringer och ringer.. Jaja det visar sig..


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna