VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Relationer

Även om det blir mycket runt mig och graviditeten nu så får man inte glömma bort varandra och vad den andra behöver för att ladda batterierna. Jag uppskattar ju när killen tar hand om mina fötter eller när han tar Benji, men för att han ska orka behöver han få göra sånt som han tycker är kul. Och är det genom en spelkväll med sina grabbar så ser jag mer än gärna till att han får det. Vill han ha en hel slappdag utan att behöva göra nåt så ska han såklart få det. För alla behöver vi dagar när vi gör saker som bara vi vill göra.

Är nyttigt att ta hand om sig själv för det är först när vi själva mår bra som vi kan ställa upp/hjälpa andra. Ingen vill väl be om saker konstant och få suckar till svar hela tiden.  Men ger man lite och ser till att lyssna på vad ens partner behöver/vill så tror jag att ens relation blir bättre. Kommunikation och egen tid är så viktigt men man glömmer lätt bort sig själv när man blir två. Och sen när man blir tre sätter man kanske inte sig själv i första rummet. Men det är då det är så viktigt att kunna läsa sin partner och veta vad den behöver. En sovmorgon, ett bad i lugn och ro eller vad det nu kan vara. Och har man en bra relation ser man vad som behövs och behöver inte fråga om det. För vissa tar det flera år att se  det, andra finner det snabbare. Det viktigaste är ändå att man pratar med varandra.

Nu när flytten är över tar vi det lite lugnt. Vi har några måsten såsom att plocka upp och komma iordning men inga stora saker. Lite samtal att ringa som jag ska ta tag i idag. Killen har precis varit ute med hunden och slappar nu lite med playstation. Helt ok för min del för att gå promenad är inte min starka sida just nu (om man tänker på hur det slutade igårkväll) och jag behöver all hjälp jag kan få där. Så att jag pysslar och fixar hemma är bättre. Just nu är jag sjukt svullen om fingrarna så ska kolla med mamma vad jag kan göra åt det när hon kommer hem. Hade svårt att hålla i thekoppen imorse, fick ta dubbelhandsgrep :)

 

Ha en grym dag och ta hand om varandra! Den som ger får oxå tillbaka :)

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna