VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fortfarande svullen

Tog en promenad med Benji vid halv tre men det var en plågsam runda för mina fötter. När jag fick tag på spec.mvc tyckte de att jag skulle få tag på min egna bm i tyresö för att se om jag kunde gå dit för att ta blodtrycket och urinprov för de hade inga tider kvar på spec. Men om dem inte kunde ta mig skulle jag absolut komma in till dem på sös. Min bm ringde upp först vid fyra då dem haft fullt upp hela dagen och inte kunnat lyssna av telefonsvararen. Men då hade jag och mamma redan bestämt att jag skulle följa med henne in till jobbet och mäta där innan hon börjar jobba för natten.

En sväng till återvinningstationen har vi hunnit med nu på eftermiddagen med båda bilarna fullproppade (!). Rensande har varit ledordet denna höst kan jag säga!

Har även hunnit med att ringa och byta försäkringsbolag samt tecknat ett digital-tv paket hos Viasat som kommer om 5-10 arbetsdagar. Så nu börjar saker och ting falla på plats och och jag får en mindre och mindre lista här hemma som ska betas av.

Nu blir det en dusch och sen middag innan sös. Återkommer med vad som sägs..


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna