VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lägenheten avslutad

Sorry för lite dålig uppdatering men nu är det sista ruschen och sen är allt klart och jag kommer ha mer tid över. Igår var det ju fullt upp men allt gick som på räls. Mina fötter började strejka på eftermiddagen men tog det nog inte så lugnt som jag kanske hade behövt.
Packade upp lite saker och sen gjorde jag köttfärslimpa till middag! Som jag längtat efter det med potatis, gräddsås och lingonsylt. Mammas recept och det kommer nog bli en ny favorit här hemma.

Idag började dagen tidigt med att jag skjutsade ner killen till bussen vid sex och sen försökte jag somna om men det gick inte. Kollade Vakna med the Voice på datorn och åt frukost i sängen.. Myyyys :) Väntade på byggarna som skulle komma men när de inte dykt upp vid halv nio fick bror ansvaret att släppa in dem. Jag var tvungen att promma Benji för att sen vid tio åka till mäklaren och sista mötet om lägenheten, överlämning av nycklarna och visa köparna runt.
Var lite konstigt att lämna över lägenheten till dem och veta att man aldrig kommer åka dit mer. Men fokuserar på framtiden och perfekt timing att ha en liten bebis att se fram emot. Då är lämnandet av lägenheten inte lika jobbigt liksom :)

Ätit köttfärslimpan (mums!) till lunch och nu ligger jag bara och tar det lugnt i soffan. Benji ligger helt slut i hallen (och vaktar) och byggarna kommer först vid tre halv fyra.

Tittar på en härlig dokumentär på SVT1 som heter ”Familjebilder” och handlar om amerikanska barn som berättar om hur olika familjer kan se ut. Jätteroligt att höra hur dem resonerar och förklarar att man kan ha en mamma och en pappa eller två mammor eller två pappor eller bara en mamma eller bara en pappa :) Hur söta som helst och även hur det går till när barn blir gjorda försöker dem förklara :) Dem låter så smarta och har verkligen svar på allt..

Magbilderna kommer upp lite senare idag :) Blir nog en liten tupplur nu..


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna