VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det här med att göra lite i taget..

Måste bli bättre på att vila.. Ja jag vet mamma att du läser detta nu och suckar för att du tjatar på mig om att jag MÅSTE vila! Men det går liksom inte in i hjärnan förrän det är försent. Vill få ordning på saker och försöker verkligen göra småprojekt uppdelade under hela dagen och det funkar bra. Nackdelen är att jag har för många projekt. Vill hinna med så mycket och få klart så snabbt som möjligt så jag kan slappna av sen. Hela dagen har jag hållit igång och småplockat. Avslutar dagen med att städa toaletten. Normal? Jag? Nej det har jag inte påstått.. Bara lite för mycket fix-ideer i huvudet.

Dax att sova för imorn är det spec.MVC klockan tio. Blodtryck, ctg, urinprov och träffa doktor. Skönt med en ordentlig kontroll..

Godnatt!


Kommentarer


  1. Martina 2 november, 2011 on 08:48 Svara

    Åh vilken kula! Härligt, hoppas ni trivs i nya huset. Jag vet PRECIS hur det är. Vi köpte vårat hus för ett år sedan, och jag pysslade HELA tiden, flyttade om, böt ut, mm mm haha man kan inte låta bli! Jag gjorde så att jag till slut fick ställa in det största grejerna som soffa och lite mer sen fick jag helt enkelt ta det som jag tyckte efterhand med tavlor och prylar, för det föll på plats bättre då tycker jag:) än att man ska tvinga fram en bra pats till någon pryl! Hoppas det blir som du tänkt dej :) alltid kul med nytt!! KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna