VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tidig start på veckan

Är ju van att få lite sovmorgon nuförtiden när jag bara går hemma. Idag var det fullt upp på morgonen dock. Eftersom killen inte hittar till bussarna än härifrån och det är lite längre än från lägenheten så sa jag att jag kunde skjutsa honom idag och imorn. Sen är han ju ledig onsdag och torsdag och då kan vi promenera och jag kan visa vägen i lugn och ro. Finns tre olika vägar till två olika busslinjer så han får känna vilken som passar honom bäst.

Så upp med honom strax innan sex och sen frukost framför Nyhetsmorgon. När det började ljusna åkte jag bort till lägenheten för att möta upp städarna som skulle flyttstäda. De satt fast i kö men det gjorde inte mig nåt utan då tog jag en promenad med Benji på golfbanan. Perfekt, tänkte jag, inte en enda människa där! Vi kastade boll och skulle precis gå ner på den stora ängen när det kommer en helikopter (!) och går ner för landning precis framför oss!! Vad fan hände!? Vart kom den ifrån? Och varför skulle den landa precis där vi ska gå? Vart lite chockad och vi tog en annan väg (man har ju respekt för maskiner) och efter ett tag lyfte den igen. Visade sig att den skulle bogsera nåt tungt på ett bygge i närheten, för några minuter senare var den tillbaka för att koppla loss bogseringslinan.

Städfirman ringde och berättade att dem var på plats när jag var i slutet på promenaden och det var ju perfekt timing. Visade dem upp och frågade om det var nåt dem inte gjorde. Nej vi städar och diskar allt! Perfekt!! Och så fick dem vår gamla micro på köpet som vi glömt att ta bort. Det skulle ta hela dagen och de skulle ringa i god tid innan de var klara så jag kunde komma och godkänna samt få tillbaka nycklarna. Vi tänkte på det igår, efter att vi tömt det sista, om vi skulle ha behövt åka tillbaka idag för städning. Fy fan vilken ångest!! Slitit hela helgen och på det en dags städning. Nej jag är glad över att vi aldrig ens tvivlade på att köpa den tjänsten! Det sa vi redan vid förra flytten att det inte var värt att städa själva. Då var det hyresrätt, vilket inte kändes lika viktigt som nu när det är en bostadsrätt vi lämnar ifrån oss.

Efter det var det dax för containern att anlända till villan, vilket gick väldigt smidigt och det är skönt att ha den på plats. I samma veva anlände killarna som ska fixa det sista i badrummet som är renoverat. Så full rulle och nu sitter jag i soffan och tar det lugnt. Byggarna åkte iväg på lunch och Benji ligger helt död nedanför mig. Han vaktar väldigt mycket och när dem springer fram och tillbaka skäller han och visar att han finns. Så han får vara ute och lära sig att kunna slappna av där oxå. Han gillar inte att vara ute själv (!) men ibland måste han lära sig att finna sig i sånt som han kommit undan med förut. Riktig mammagris är vad han är och jag vet att jag har mig själv att skylla de gånger då det är lite jobbigt. Jajaja det är en annan historia som kanske blir ett eget inlägg nån gång :)

Dax att kolla upp Telia och tv-abonnemang så vi kan få lite fler kanaler :)

Ha en fortsatt bra dag!


Kommentarer


  1. Maddy 31 oktober, 2011 on 16:33 Svara

    Gött att det är klart med lägenheten nu då så ni får lite lugn och ro i eran nya lya istället. :) Mina voffar gillar inte heller att vara ute själva värst länge även fast dom har varandra. Dom tror nämligen vi har en svängdörr till detta hus där dom kan springa ut och in precis hur mycket dom vill, och jag har väl vart dum som låtit dom få som dom vill så fort dom gnäller. Försöker nu avvänja dom med detta och tvingar dom till att antingen vara ute längre sträckor när dom väl gnäller för att dom vill ut, och sen vara inne många timmar utan att ge vika för att släppa ut dom när dom vill.. Men uh vad jobbigt det är att neka dom! Min hanhund är ju också en riktig mammagris, han ska ju helst sitta i mitt knä hela dagarna om han fick som han ville (trots sina 68 kg). Men det är ju lika bra att försöka få bort vissa vanor nu med en gång, innan bebisen kommer.
    Haha, ja vi är väldigt lika på många plan hör jag! Lite likasinnade pojkvänner också låter det som.. Min är likadan, han skickar oftast iväg mig till tv-soffan och låter mig inte komma in i köket. Fruktansvärt snäll och omtänksam är han och jag får så dåligt samvete ibland när jag blir sur för något som absolut inte är av stor vikt. Kommer då på mig själv och blir nästan ännu surare för att jag då är sur på mig själv istället. 😉
    Min pojkvän spelar ju CS på datorn istället han, är väl typ samma som Battlefield tror jag?! Han brukade alltid ta tillfällena att spela då jag jobbade kvällar och helger förrut, men nu när jag är hemma spelar han typ aldrig, stackar´n. Och inte för att jag har sagt nått utan för att han hellre sitter med mig i soffan och spelar wordfeud. 😉 haha. Pensionärerna. :p
    Oj, vad långt det blev! haha. Synd du inte bodde i karlstad kvinna! 😉 Kraam på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna