VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vilken dag!

Som vi har jobbat på idag!! Killen och mamma har slitit hela dagen och sen har mina brorsor hjälpt till några timmar var. Är så otroligt tacksam för att de ställt upp så mycket för det är jobbigt när man själv inte kan göra så mycket (som man vill)!!

Nu är alla stora möbler på plats i villan och det som är kvar i lägenheten är sånt som ska ner i containern. Skåpbilen är återlämnad, kinamaten är uppäten och så är man nyduschad. Sitter i soffan med mamma och tittar på ”Så mycket bättre” medan killen springer runt och fixar med datorn och installerar Playstation.

Kommer nog sova gott inatt i nybäddade sängen i nya sovrummet, känner att kroppen tagit hårt idag. Nya tag imorn..

Sov gott mina vänner!


Kommentarer


 1. Martina 29 oktober, 2011 on 21:51 Svara

  Åh så roligt för er :) hoppas ni trivs och kommer i ordning som ni vill! :) Ha en skön kväll!!

  • caroline84 29 oktober, 2011 on 22:42 Svara

   Jodå det känns bra :) Skönt att man går hemma nu så man kan packa upp i lugn och ro i veckan..
   Ska bli kul att få ”boa” in sig och fixa inför hennes ankomsten ordentligt. Har ju inte kunnat göra det när vi bodde i lägenheten så det ser jag fram emot. Fixa sängen och bädda, tvätta hennes kläder och lägga i byrån, fixa skötbordsdelen mm..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna