VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Packning för hela slanten

Less jag blir när jag skrivit ett inlägg och så hakar sig telefonen och allt försvinner… Suck..

Har iaf haft fullt upp idag med packning, packning och lite mer packning. Haft min underbara mor som hjälpt till hela dagen och vi fortsätter imorn. Hunnit två vändor till villan med saker, hämtat skåpbilen till de stora sakerna imorn och även fått hit containern som ska börja fyllas imorn.
Kommer bli en lång dag med mycket planering men det kommer bli sååå bra. Containern är större än jag trodde och allt kommer få plats skitbra.

20111028-193722.jpg

Nu har vi ätit middag och vilar oss lite inför morgondagen. Jag har fått lite fotmassage och ligger nu och vilar mage och rygg. Blir nog tidigt i säng, sista natten i lägenheten.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna