VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Slappdag och snart MVC

Efter en kort morgonpromenad på golfen med mycket bollkastande så har jag bara legat i soffan. Hon har bökat runt och tryckt på onda punkter på bäckenet så jag är lite öm och trött. Är lite trött på att ha ont nu men måste säga att jag sov rätt bra inatt. Satte bältet längre ner på höften inför läggdags igår och vet inte men det kanske var det som hjälpte lite. Ska prova inatt igen och se.

Snart iväg till MVC och det ska bli intressant att se vad blodtrycket ligger på. Är rätt svullen, mer om höger hand än vänster, fötterna är dock  rätt jämna :) Har inte gått upp så mycket de senaste veckorna utan legat stadigt på samma vikt. Skönt på ett sätt :)

Efter besöket ska jag hem till mamma och förhoppningsvis har vi hittat nån som kan fixa det sista i badrummet så det bli klart.

Nej en dusch och sen iväg :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna