Tvärstopp

Efter en dag med packning tog min energi slut så bet ihop det sista över en tur till affären, sen när vi kom hem dog jag i sängen.. Och sov 1,5 timme.. Sååå skönt :)
Killen såg hur trött jag var så han tog Benji på promenad så nu när jag har vaknat kan jag ta det lugnt och ladda inför middagen och fixa matlådor till killen som nu ska jobba i två dagar.

Hade ett litet breakdown igår och insåg hur mycket jag kommer sakna denna lägenhet, vår första gemensamma, riktiga lägenheten. Blev lite känslomässigt men insåg sen att mitt framtida hus kommer nog att betyda mer när vi väl hittar det så då kändes det bättre igen. Och imorse när jag kom hem från Marie höll det på och satte upp staket samt gick loss med grävskopa där de planerar tre nya huslängor PRECIS UTANFÖR SOVRUMSFÖNSTRET.. Så det känns helt ok att flytta och slippa höra på det bygget de närmsta åren :)

Lämna en kommentar

annonser