VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Full fart

Tacka gudarna för Bella!! Vilken tur att jag hade med henne igår inför färgvalet 🙂 Hon hjälpte mig att se skillnaderna och tipset att lägga färgen mot vit bakgrund var nytt för mig men grymt bra! Då ser man verkligen hur ljus/mörk nyansen är!!

Satt barnvakt till Elodie en liten stund på eftermiddagen och sen på kvällen svängde jag förbi villan och kollade in den nya färgen i sovrummet. Såååå mycket bättre och det blev som jag hade tänkt från början. Vad säger ni?
Före:

20111025-124508.jpg

Efter:

20111025-124528.jpg

Bättre eller hur?!
Nu kan jag slappna av! Nu ska han bara fixa sista och röja sen kan vi börja flytta in byrå och små saker.

Var på fotmassage imorse samt passade på att vaxa underbenen. Eller vaxade först och avslutade med peeling och underbar massage 🙂 Var precis vad jag behövde och lilltjejen verkade gilla det oxå för hon hade liv i luckan 🙂 Ska dit om några veckor (innan förlossningen) och göra fotvård för sen kommer det nog bli svårt att komma iväg på det.

Nu har vi haft en ride med packning och fått ner riktigt mycket! Alla foton, prydnadssaker, ljus och vaser är nedpackade.. Skönt!! Tomt på väggen dock..

20111025-125452.jpg
Bara spikarna kvar..

Nu fika och vila fötterna till Oprah som börjar snart..


Kommentarer


  1. Martina 25 oktober, 2011 on 13:04 Svara

    Snygg färg! Lättare att matcha andra grejer till. Lite neutralare 🙂 skönt att du blev nöjd!

    • caroline84 25 oktober, 2011 on 13:09 Svara

      Ja eller hur?! Jobbigt när man har en bild av hur man vill ha det och så blir det inte som man tänkt sig.. Tur att det gick att fixa innan vi flyttar in 🙂 Är supernöjd!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna