VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kan inte somna om

Jobbigt när man inte vill gå upp riktigt än men inte kan somna om utan man bara ligger och vänder på sig och väntar på att klockan ska ringa.. Har gjort det den senaste timmen nu och massor av tankar hinner komma och gå.

Tänker på färgen i sovrummet och att jag inte är nöjd med den. Har köpt en burk nyligen men vad gör det om man inte använder den utan åker och köper ny färg? Några hundra spänn i sjön men kanske bättre att jag blir nöjd än att jag ligger och ojar mig? Killen ska få hänga med så det blir rätt.

Och sen allt med flytten. Tycker lite synd om mamma som får dra det tunga lastet hemma med all rensning inför vår inflyttning och badrummet som inte hann bli klart innan pappa åkte. Kommer inte hinna bli klart innan vi flyttar in heller men hoppas så fort som möjligt.

Som sagt mycket tankar i huvudet och jag går nog upp nu och äter frukost, tar en runda med benji och sen iväg till Marie.
Välkommen nya vecka!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna