VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fel dag

Tror ni inte att jag var en dag tidig!? Är imorn jag ska bli ompysslad! Det kom jag på först när jag suttit där ett tag..
Så jag packade ihop mig och åkte hem, kröp ner i sängen bredvid killen som vaknade till och sen låg vi och pratade om förlossning och barnuppfostran. Skönt när man har samma tankar om sånt :)

Ska se om jag får med mig honom till Bauhaus idag för att titta ut ny färg.. Vill ha mot det gråa hållet med lite ljuslila i typ. Den som jag köpte först var mer pastelllila och jag skulle säkert kunna leva med den men å andra sidan skulle jag säkert gå och gräma mig över att det inte blev exakt som jag tänkt.. Så här är färgen nu, vad tycker ni?

20111024-095648.jpg


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna