VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sköna soliga söndag

Jag sov riktigt skönt inatt men vill nästan inte berätta varför för jag tycker inte att det var riktigt rättvist.

Vaknade vid två-tiden av att sängen var tom! Killen, hans täcke och kudde var borta! Då slog det mig, fick ett litet flashback. Kommer ihåg att han sa nåt mitt i natten men inte vad för jag somnade om rätt snabbt. Nu vet jag. Är ju rätt täppt i näsan nuförtiden (gravidsymptom) och snarkar som en karl och killen (som annars är den som har hand om snarkbiten) står inte ut med det så han hade tagit sitt pick och pack och lagt sig på soffan.. Stackarn hade jobbat 12 timmar igår och ska jobba 12 timmar idag och han hade inte fått så många timmars sömn.. När jag var uppe och kissade inatt tänkte jag att jag kunde byta plats med honom så han får sova (jag kan ju sova under dagen) men vågade inte väcka honom. Tycker lite synd om honom men som tur var är det sista jobbdagen och han fick ta bilen idag igen så jag hoppas att det väger upp lite grann iaf :)

Och nu är alpinsäsongen igång!!! Alltid lika trevligt att få höra Stig Strands kommentarer när åkarna tar sig mot mellantiderna och jag och killen tycker det är lika fascinerande varje gång han har fel och måste rätta sig själv :)”

-Oj vilken miss! Det där kommer hon förlora MASSOR med tid på till nästa mellantid….” ”- Ja hon leder nu men missen däruppe var inte bra, inte bra..” ”-Hon vann hela skiten men branten var inte bra..” hahhahaha

Men att få sitta och äta frukost och titta på alpin är vinter för mig. Jag är ju gammal alpintjej som bland annat tävlade mot Jessika Lindell Vikarby när vi var mellan 9-13 år gamla (tror jag). Vi var i samma åldersklass och hon tävlade för Huddinge och jag för Tyresö. Hon var alltid flera sekunder snabbare än oss så jag är inte överraskad över att hon åker i landslaget idag :)

Idag blir det lugnt, Benji fick sova över hos mamma  inatt så jag har ingen brådska ut med honom. Har ätit frukost i lugn och ro och ska snart ta en dusch (i lugn och ro) och sen packa lite. Middag hos mamma ikväll med brorsorna och då får jag se hur det blev i vårt sovrum då Johan skulle vara och måla sista under dagen.

Ha en skön solig söndag!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna