VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Måste varva ner

Nu är det dax att varva ner rejält. Bröt ihop totalt när killen kom hem. Får så dåligt samvete för allt möjligt. För att jag inte tar det lugnt, för att jag inte gör tillräckligt hemma, för att jag inte packat mer, rädd att vi inte kommer hinna packa allt osv.. Efter förra inlägget tror ni jag låg kvar i soffan? Nej var ju ”tvungen” att gå ner till bilen och hämta upp förvaringspåsarna och sen ”bara” ner i förrådet och fixa med dem kläderna som var där… För att sen komma upp och packa om handdukarna och sängkläderna från kartonger till påsarna.. Suck jag blir så trött på mig själv i efterhand för just när jag får ett ryck varken ser eller känner jag hur dumt det är att fixa och bära. Först när det verkligen börjar ta emot och man lägger sig ner och känner att ryggen håller på att gå av och magen drar ihop sig..

Det är tur att jag har världens bästa kille som tar Benji på en kvällspromenad (trots att vi kommit överens om att han ska slippa det på jobbdagar för att han jobbar 12-timmarspass) och imorn innan han åker till jobbet tar han ut honom på första kissen så jag kan sova ut och gå upp när jag är redo. Det är kärlek :) Bästa kommentaren ikväll från honom var: ”Så är det hela världen om vi inte hinner packa? Är väl bara att slänga ner skiten i containern och fixa sen i lugn och ro” :) Det är min man det! Allt löser sig!

Nya tag imorn och ska egentligen få besök men får se hur jag mår. Vill väldigt gärna att dem ska komma över så jag väntar tills imorn och ser hur jag mår.

Nu Hellenius Hörna!!

Godnatt på er!


Kommentarer


  1. jaana 21 oktober, 2011 on 22:57 Svara

    Du MÅSTE ta det lugnare!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna