VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gjort allt för idag

Blev för mycket ärenden men så är det alltid när jag ska göra nåt, försöker få allt gjort på samma dag. Bäckenet började ge upp redan när jag skulle gå till bilen på Ikea och då var inte ens hälften av ärendena gjorda. Sen började magen kurra av hunger men tänkte att jag orkar lite till fast det egentligen var tid att äta. Nu har jag fått mat i magen och dax för slapp i soffan. Benji sover i hallen och behöver inte gå ut på ett tag så nu ska jag ligga här så länge som jag känner för det. För bebis behöver vila, har nog ansträngt mig liiite för mycket för hennes del.


Kommentarer


 1. annasvarld 21 oktober, 2011 on 19:15 Svara

  Det är inte kul när bäckenet inte vill samarbeta.. när har du BF? Vi kanske får våra små samma månad, jag har BF 1/11

  • caroline84 21 oktober, 2011 on 22:51 Svara

   Nej det börjar bli jobbigt nu och speciellt på nätterna. Sover med bältet oxå vilket jag verkligen inte trodde att jag skulle göra. Skrattade nästan när läkaren sa att hon trodde nog att jag skulle få göra det. Tänkte att det var när man rörde sig aktivt som stödet behövdes men det är nästan jobbigare att vända sig i sängen och känna att man inte får med sig höften. Den smärtan är sjukt jobbig!
   Har BF 28 nov. Jag tror hon kommer i november men alla andra tror december så det ska bli spännande..
   Har du oxå haft mycket problem med bäckenet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna