VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Full fart framåt fredag!

Det var ju vår mystorsdag igår och den här torsdagen slog nog dem flesta :)

Hela dagen var bra med sovmorgon (killen tog morgonpromenaden), mysfrukost i lugn och ro (bästa starten på dagen enligt mig), soplämning på återvinningsstationen (bort med skit), uthämntning av paket (jag älskar att få paket) och en lång skön promenad med Benji (alltid skönt att röra på sig och se till att han blir trött). Tog en dusch, peelade hela kroppen och la en inpackning, tvättade kläder, packade två flyttlådor och fixade middagen. Killen tog en kiss med Benji innan vi myste ner oss i soffan till Robinson, Criminal Minds och Lyxfällan och till det fick jag fotmassage. Kan man ha haft en bättre dag liksom!!? Har världens bästa kille!!

Och idag är det inte mindre fart på mig :) Har prommat med Benji på en öde golfbana och han sprang och sprang och jag kastade bollen konstant i en halvtimme typ :) Skönt att se när han är riktigt slut! Jag kände tyvärr av promenaden från igår så blev inte så lång som jag hade velat men Benji verkade nöjd med tungan hängades ut på sidan :)

Dammsugit, ringt försäkringsbolaget om nya bilen, ringt om morfars mattor så nu ska vi snart iväg. Ska åka och hämta mattorna och lämna dem och Benji hos morfar, köpa mer färg till sovrummet på Bauhaus, hämta ut gravidbox på Barnens Hus, ev åka till ikea och köpa klädförvaringssäckar och packa lite mer. Dem är så jäkla bra tycker jag och helt klart värt en liten slant för att hålla sommarkläderna fräscha under vintern. Måste tänka ett steg längre nu med förvaring när vi ska flytta så vi får se hur jag gör.

Nej dax att röra på fläsket för här blir inga barn gjorda :)

Ha en grym fredag ute i solen!!

20111021-114623.jpg


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna