VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Svullen och pinsam reporter

Vaknade upp svullen om fötter och händer och nu två timmar senare har det inte gått ner nåt än.. Och jag ska åka och fixa en massa saker med morfar så greppa ratten vore skönt att kunna göra :) Tar det lite lugnt nu och åker om nån timme så kanske det har gått ner lite mer..

Tittade på Nyheterna och de rapporterade från Växjö och mordet på den lilla 4-åriga pojken i helgen. Reporten intervjuade en polis från utredningen som inte kunde berätta för mycket om utredningen men berättade att de låser inte upp sig på att det bara kan ha varit en vuxen som begått brottet. -Så det kan alltså vara ett barn som har gjort det? kontrar reporten. -Jag hänvisar till mitt förra svar om att vi inte låser oss vid någonting utan tittar på allt. – Så det du säger är att det kan vara ett barn som begått brottet? är han på igen. – Som jag sa så hänvisar jag till att vi inte låst oss vid något, svarar han irriterat. -Men då kan det alltså vara så att ett barn har gjort detta? upprepar reporten ännu en gång och det var när polisen åter igen skulle hänvisa till sitt tidigare svar som vi bytte kanal. Herregud, det var nog inte höjdpunkten i den reportens karriär. Lyssna på vad den du intervjuar säger så slipper du bli sågad gång på gång vid fotknölarna. Krävs många års erfarenhet att kunna dra ut saker ur sina intervjuoffer och poliser har väldigt strikta linjer att gå efter, och detta var att ta sig lite vatten över huvudet kan jag känna. Pinsamt var ordet!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna