VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Onsdag

Nu har jag gjort mitt för idag.. Iaf enligt killen :)

 • Tog morgonpromenaden med Benji,
 • fixade frukosten,
 • slängde in en maskin tvätt,
 • hämtade morfar för klippning, bankbesök och handling,
 • lagat lunch,
 • prommat Benji en gång till,
 • hängt upp tvätten

och nu ligger jag i sängen och vilar mina svullna fötter och mitt onda bäcken. Jag måste nog ta det lite lugnare men det är skönt att få saker gjorda. Andra dagar är det ju ingenting att göra så..

Lite packning ska vi nog kunna få till oxå. Ska be killen gå ner i förrådet med mig och ta upp lite saker så jag kan packa lite till.
Börjar komma upp i några lådor nu och det är väldigt skönt att se ”lådberget” växa :) Är lite över en vecka kvar nu tills vi flyttar så allt som kan packas ska ner i lådor. Ska bli sååå roligt att få pyssla och fixa i ”nya” huset! Boa in oss med det vi behöver och det andra kan vi lägga ut i containern till farmtiden. Sovrummet är nymålat och där ska sängen, byrå, barnsäng, tv, gardiner, hyllor och lite tavlor upp vilket ska bli kul att få fixa. Jag vet ungefär hur jag vill ha det :)

I det andra rummet blir det mer förvaring såsom byråer, garderob och datorn. Kommer bli skitbra!! Och sen ska de sista bebissakerna inhandlas men jag väntar liiiite till så jag vet hur allt kommer att bli. Viktigast är ju att hon har sitt babyskydd till bilen, vagn, säng, blöjor, mat och oss såklart :) Kommer ju kunna gå hemma sen och pyssla lite med småsaker och allt julmys som vi kommer att ha!! Shit vad jag ser fram emot mycket nu, har nästan glömt bort att jag måste föda fram henne oxå:) hihi

Nej ner i förrådet och fixa :)


Kommentarer


 1. Emelie 19 oktober, 2011 on 17:55 Svara

  Åå, är så avis att ni får träffa henne snart! :) Själv måste man vänta i typ 12 veckor till…

  Idag köpte jag en mjuklift, känns så sjukt att en liten bebis, VÅR bebis, ska ligga där snart! hehe

  Ta hand om dig! ♥

  • caroline84 21 oktober, 2011 on 22:39 Svara

   Jag vet det är helt sjukt!! Är sååå nyfiken!
   12 veckor går snabbt. Men jag tror inte ni behöver vänta så länge, jag tror hon kommer i mitten på december..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna