VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Besök på sp.mvc och bauhaus

Morgonen fick en underbar start med en nästan två timmar lång skype med mina bästa Åsa som pluggar i USA!!! Åhh så kul att få prata lite och vi hade kunnat fortsätta om det inte var så att klockan var över midnatt hos henne och jag behövde gå ut med Benji. Längtar tills hon kommer hem i mitten av december, då ska vi mysa och dricka glögg.

Vilar nu innan vi ska åka till sp.mvc vid två på rutinkontroll. Mamma, som jobbat natt,  följer med och sen ska vi åka förbi Bauhaus och inhandla saker till ommålningen av sovrummet i helgen. Min lillebrors kompis ska måla om det rum som blir vårt sovrum i villan. Det är verkligen ett måste då tapeterna därinne är typ 10-12 år gamla och jag behöver få det i min stil så jag kan slappna av ordentligt. Ska ju spendera rätt mycket tid därinne sen när lilltjejen kommer 🙂 Kommer bli skitbra, visar bilder sen på före och efter 🙂

 


Kommentarer


  1. Martina 13 oktober, 2011 on 13:29 Svara

    Åh det är alltid roligt med nya tapeter eller färg på väggar 🙂 särskilt i sovrum tycker ja, man vill känna harmoni där. TACK för ditt inlägg, det kändes bra att det inte bara är jag som överdriver. Men jag kände mig inte det minsta nöjd när jag gick ut genom dörren och blev nästan lite gråtfärdig när ja kom till jobbet. Även om man absolut inte vill att nån ska tycka synd om en eller ha medlidande på det viset kan dom iafl visa respekt och engagemang. JAG SKA HA MITT FÖRSTA BARN, HALLÅ?? klart man har funderingar och frågor, allt är inte självklart. och det där med blodtrycket kändes ju sådär. Då börjar ju jag såklart undra om dom andra proverna verkligen va bra som hon sa, som sockret och vad det nu är mer dom kollar. Jo jag är tacksam att mamma kan låna hem en sån där blodtrycks grej från jobbet så vi kan hålla koll själva.. Man vill gärna kunna anförtro sig åt sin Bm och känna sig trygg i det hon säger.. men men, hoppas det blir bättre nästa gång, v27, kanske till o med får ytterlligare en ny då..? Gud så skönt med en mamma som barnmorska! Vilken dröm i detta läge. Hur går det för dej med hund promenaderna? Får du mkt ont efteråt? KRAM!!!

  2. maddy 13 oktober, 2011 on 13:30 Svara

    Är så grymt roligt att måla eller tapetsera om. Man får ju ett helt nytt rum. 🙂 Du måste slänga upp bilder sen, jag är ju lite nyfiken av mej..;)
    Haha, ja vad lustigt. Min sambo kan bli så trött på mej när han t.ex vill laga mat själv till oss och jag lägger mej i HELA tiden. Jag måste va där och röra i grytor ”så det inte bränner fast”, eller skruva ner värmen, eller kolla så han inte kryddar fel, mm. mm. Och ibland får jag lova att absolut inte va där, men så fort han lämnar köket är jag där ändå och han ropar oftast ”Ge faaan i maten!!” för han känner mej så väl. 😉 Tack och lov är han en såndär händig karl som kan det mesta när det kommer till saker jag inte kan så han iallafall får göra nått ifred utan att jag lägger näsan i blöt. 😉 Stackar´n. haha!
    Som du säger kan det vara bra att försöka släppa saker i vardagen, för vad är egentligen det värsta som kan händå? Om nu maten bränner fast eller om han nu mot förmodan skulle glömma dammsuga under soffan så är väl kanske inte det hela världen..:p Gud vad dum man är! Men skönt att det finns fler som mej. 😉
    Lycka till med målning och besöket på mvc sen. 😉 Kraam!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna