VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tidig tisdag

Var helt slut igår när vi kom hem efter en middag hos mina föräldrar. Pappa åker till Thailand idag så vi samlade hela familjen för en middag då han kommer vara borta i 6 månader. God mat och mycket snack blev det och jag fick sova inatt!! Så skönt..

Idag var det andra gången på föräldrakursen och jag kände väl 50/50 inför att gå men tänkte att det är ju sista gången så. Tanken var att vi skulle ta med oss karlarna idag och de skulle få ställa lite frågor men killen ville verkligen inte. Och jag kan inte tvinga honom även om jag gärna hade velat ha med honom.
Var lite sen då parkeringsautomaten var trasig och när jag kom in kände jag igen en av papporna. Dejtade honom ett fåtal gånger för många år sen, han ljög för mig då om vem han var, så fick en liten chock när han satt där. Hoppas att han förändrats och mognat nu när han ska bli pappa igen (har tydligen en son sen tidigare).
Och en av mammorna som var med förra veckan (var i vecka 35 då) hade fått sitt barn några dagar efter träffen 🙂

Fick information från BVC och sen en rundtur på Öppna Förskolan. Vissa saker som vi tog upp var mer intressanta än andra. Var en bra träff och det ska bli kul att träffa dem igen sen när barnen är födda.

Lite vila nu innan vi åker iväg på äventyr igen. Tänkte ev packa lite idag. Ska se om killen kan plocka fram lite saker på bordet så kan jag packa ner det. Kommer inte in i hörnskåpet och skulle vara skönt att slippa ställa sig på stolen och plocka ner från översta hyllan.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna