VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vill ha :)

Hur bra verkar inte denna!!? Den ska jag införskaffa!

Och hur snygg är inte den här lila?? Matchar vagnen lite liksom 🙂

 


Kommentarer


  1. Anna 9 oktober, 2011 on 21:06 Svara

    Den var snygg. Har en babybjörn till lillkillen, håller på vänja honom att sitta i den. Han somnade igår när han satt i den så jag antar att den börjar bli poppis. Det är väldigt skönt att ha bärsele till bebisen så blir man lite mer rörlig.

  2. morsanj 9 oktober, 2011 on 23:12 Svara

    Kan starkt rekommendera en bärsele!! Vi körde Babybjörn och jag är hur nöjd som helst!! Elias praktiskt taget bodde i bärselen (och på mig i soffan) den första tiden eftersom han inte gillade att åka vagn och inte gillade att jag la ifrån mig honom 🙂

  3. Martina 10 oktober, 2011 on 07:44 Svara

    Snygg!! jag har faktiskt funderat över bärsele 🙂 vad har ni hittat för vagn då? Kram!

    • caroline84 10 oktober, 2011 on 08:17 Svara

      Vi har en lila Kronan som vi köpte på blocket för 4000 :-. Ligg, sitt, mjuklift, två åkpåsar, 4 nya däck, regnskydd, myggnät och paraply.. Och den var hur fin som helst!! Riktigt nöjd. Vad har ni tittat på?

      • Martina 10 oktober, 2011 on 12:40 Svara

        Åh vad roligt!! Vi har beställt en emmaljunga edge duo. Jag ville ha den rejälaste jag kunde hitta för grusvägarna o stingarna här ute haha 🙂 en brown flower. Hade tänkt köpa en beg vi med. Men det fanns ingen jag kände för, så vi sa så att vi får spara denna vagn till dom andra barnen också 😉 haha. Det är också separat ligg/sitt. Skönt att kunna bädda in ordentligt när man får på vintern. 🙂 Hoppas blodtrycket inte blir högre nu, är ju inte långt kvar för er nu!! Hur känner du inför förlossningen? Kram!

        • caroline84 10 oktober, 2011 on 13:02 Svara

          Vi kollade oxå på Emmaljunga men gillade Kronan som oxå är en rejäl vagn.. Så det var nog 50/50 men så hittade vi den lila och jag föll direkt 🙂 ja nu börjar det närma sig och läskigt när man tänker att hon kan komma om 50 dagar!! Det är ju ingenting!! Hur går det för er med nya hunden? Kram!

          • Martina 11 oktober, 2011 on 13:39

            Nä 50 dagar, ingenting.. då börjar allt bli ännu mer på riktigt liksom. Joo men det går så himla bra. Det känns så skumt, för jag har alltid gillat större hundar, är van med schäfer. Men så kom liksom lilla benke och allt har verkligen klickat om man kan säga så 🙂 det funkar med katterna, han är otoligt lydig o lättlärd för att vara så ung, han är helt perfekt för oss, vi som vela haft hund men inte riktigt vetat om det funkat med jobb mm. Så jag hoppas innerligt att han inte lär flytta tillbaka dit han kom ifrån 🙁 då kommer det komma krokodiltårar kan jag loova!!

  4. camilla 10 oktober, 2011 on 15:02 Svara

    Hej Carro!
    Det är ett bra hjälpmedel för dig och den är jätte fin, men tänk på att du har foglossning!
    Jag bar Oscar i början och det resulterade i tre års helvete, nu menar jag inte att du ska få de eller kan få de, men min läkare som behandlade mig för detta sa att en kvinna med fogproblem ej skall bära sitt barn i början då fogarna ska få återhämta sig i lugn o ro.
    Jag vet att det är lättare sagt än gjort, men tips nummer ett är att använda barnvagn för dig o sele för killen!

    • caroline84 10 oktober, 2011 on 17:28 Svara

      Tack det visste jag inte. Ska jag verkligen tänka på! Får prova mig fram helt enkelt.. Tack!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna