VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Otrevlig dam

Måste berätta vad som hände tidigare idag. Såg att jag dubbelbokat mig på måndag när jag ska till sös och mäta blodtrycket. Har inbokad provtagning på morfars hund Viggen som är jätteviktig då han har problem med sköldkörtlarna och behöver veta hur mycket medicin han ska ta varje dag. Ringde Sp. MVC för att kolla en annan tid den dagen men hon som svarade var annat än trevlig. Jag kände mig rätt uppgiven då jag redan bokat om tiden för Viggen två gånger. Bland det sista hon säger är ” Men du har ju hela helgen på dig att fixa med hunden” Då brast det för mig och jag svarade henne ”Men du vet ju inte vad det är för fel på hunden eller hur?! Jag återkommer, tack för mig!” och så la jag på.. Sen kom tårarna.. Usch jag var så arg på denna otrevliga kvinna som trodde hon visste allt och jag fattar väl oxå att ja måste komma in på måndagen och kolla för att läkaren ville det men man kan väl vara lite förstående och mjuk och inte läxa upp en som ett barn! Tur att hon bara är en i mängden och hoppas att jag inte behöver träffa på henne där.

Nej nu ska jag fixa sista med tvätten och sen lägga mig i sängen.. Är helt slut..

Godnatt!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna