VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mystorsdag som vanligt

Torsdagar innan jobbhelg innebär alltid myskväll :) Så lite god middag, nåt snask och Robinson står alltid på listan.
Mina fötter fick lite omvårdnad från mannen i form av peeling (kommer ju inte ner längre) och massage. Bästa som finns just nu och det är så skönt efteråt med avslappnade fötter.. Har jag sagt att jag har en grym kille? :)

Veckans avsnitt av Lyxfällan var ju helt sanslöst!! 45 000 back varje månad!! Både jag och killen satt som fågelholkar.. Och när han började grina över sitt Playstation och x-box då kunde vi inte sluta skratta ( även om killen förstod honom :) ) hahaha

Nej nu sax att sova och se vad fredagen har att erbjuda. Mår bättre iaf och ingen huvudvärk efter lunch så det går åt rätt håll.. Vila vila vila..

Synd att jag inte kunde bjuda er på bullarna jag bakade idag för dem fick högsta betyg att killen!! Får se vad mamma tycker, hon är grym på vaniljbullar så hennes omdöme väger mycket :)

Godnatt på er!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna