VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Baka bullar och packa

Trots att vi var så trötta igår kunde vi inte somna men när klockan var över midnatt var det lika bra att göra ett försök. Killen jobbar fre-sön och börjar tidigt så han tar sällan sovmoron när han är ledig. Klockan ringer oftast åtta och innan nio är han uppe ur sängen. Jag sover ju inte heller speciellt länge för kroppen orkar inte ligga i sängen hela tiden och det är lika bra att få igång dagen så man kan lägga sig tidigare istället :)

Mamma kom över på en kaffe innan jobbet igårkväll och med sig hade hon jäst, kanel och kardemumma som jag saknade till bullbak så idag ska det nog bakas lite. Har ju hennes kökassistent från 80-talet som jag lånade med mig hem i helgen. Dock blev det ju aldrig några bullar på kanelbullens dag så jag får ta igen det nu. En påse till mamma och en till killens jobb är beställt iaf :)

Har även börjat ta tag i packningen lite smått. Börjar med dem lådorna som vi inte använder oss av dagligen och jag är nästan i lite extas för det är skönt att komma igång och samtidigt få slänga sånt som man inte använt på ett tag. Måste dock lugna mig lite för man är ju inte lika rörlig och orkar inte lika mycket med en mage i vägen. Tar det lite pö om pö helt enkelt.

Nu blir det en liten paus till ”Våra bästa år” och sen göra degen som får ligga och jäsa till sig.

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna