VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hemma i viloläge

Åhh vad skönt det är att vara hemma. Det såg bra ut med provsvaren sa doktorn men hon ville inte släppa mig helt, pga det höga blodtrycket och huvudvärken, så är nu inskriven på sp.mvc och ska tillbaka på måndag för kontroll. Känns bra att dem följer upp en.
Killen har hållit igång hela dagen med Benji och storhandlat med min morfar så vi är två trötta själar här hemma.
Slängt in köttgrytan i ugnen så middag om 1,5 timme typ. Skönt med mat som ”lagar” sig själv :)

Sorry för lite dåliga och tråkiga inlägg men just nu är det lite annat i huvudet. Har ju en flytt att planera oxå på allt detta med graviditeten. Ska börja packa lite smått så killen bara kan agera flyttkarl sen när det är dax :) Vill gärna måla om i sovrummet i villan men får se om vi hinner det.

Nu blir det vila tills middagen är klar.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna